FAQ en voorwaarden

Producten

 

Krijg ik precies wat op de foto staat?

De producten in de webshop zijn zo waarheidsgetrouw mogelijk weergegeven. Het kan voorkomen dat de afbeelding een iets andere weergave is van het originele product, een lichte kleurafwijking bijvoorbeeld. De omschrijving geeft je meer informatie en specificaties.

 

Bestellen en leveren

 

Hoe kan ik betalen?

Je betaalt van tevoren, of eventueel bij overhandiging als je naar de studio komt om je bestelling op te halen. Bij het bestellen kun je kiezen of je betaalt via iDeal, creditcard of Apple Pay. Of Paypal (op aanvraag). Eventuele kosten voor een betaalmiddel zie je als je je bestelling plaatst. Wil je liever overmaken of betalen als je iets komt ophalen? Stuur dan een berichtje, dan handelen we je bestelling zo verder af.

Wie bezorgt mijn bestelling?

In principe laat ik bestellingen bezorgen door Post NL. Als plaats van levering geldt het (verzend)adres dat je hebt doorgegeven. Wil je een andere vervoerder gebruiken of iets op een pick-uppoint laten bezorgen? Neem dan even contact met me op.

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Ik verstuur je bestelling binnen een week na je bestelling en als de betaling binnen is, en uiterlijk binnen 30 dagen. Tenzij we een andere leveringstermijn hebben afgesproken.

Als de bezorging vertraagd is, of een bestelling niet of alleen gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, krijg je hiervan bericht. Je mag in dat geval je bestelling terugdraaien, zonder kosten.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja, we kunnen hiervoor een afspraak maken. Mijn studio is in Weesp (IJsselmeerlaan 2).

 

Retour

 

Wat als ik me bedenk?

Vanaf dat je je bestelling hebt ontvangen, heb je een bedenktijd van 14 dagen. Als je je bestelling terug wilt sturen, laat dat me dan weten binnen die 14 dagen. Je hebt vervolgens nog 14 dagen om de bestelling terug te sturen. Je krijgt het aankoopbedrag teruggestort. Alleen de verzendkosten van je retour worden niet vergoed.

En voor de zekerheid nog even dit: de rechten van intellectuele eigendom met betrekking tot de producten, materialen en informatie in deze webshop berusten bij mij en mijn eventuele toeleveranciers. Niets van deze website of de producten mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, zonder mijn schriftelijke toestemming.

Femke van der Wijk / studio vander
E-mail hello@studiovander.nl
BTW  NL001974236B21

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.